ZA SVE SLADJANE – VI STE ZENE CARICE, IMATE DIVNU DUSU, OCARAVAJUCU LEPOTU I NIKO VAM NE MOZE ODOLETI!

SLADJANA

 

Ovo je jedno od zenskih imena koje su vrlo cesta na nasim prostorima.

Ovo se ime u proslosti prevodilo kao zena koja je vesela, mila, radosna. Drugo znacenje ovog imene ja najmilija kcer, ali se svakako  zna da je ovo ime nastalo nekako od milja,   kao znak ljubavi prema zeni koja se ovako   zove.

Zena Sladjana je uvek mnogo okrenuta ka porodici. U to nema nimalo sumnje.

 

Moramo da kazemo da ona vise od icega zeli da nadje pravu ljubav, nekog ko ce je pratiti kroz zivot i osobu na koju ce moci da se osloni.

 

Ovo je jedna od onih zena koje svima zele da pomognu i koje nikad i ni u kom slucaju nece okrenuti ledja onima do kojih im je stalo. To je ono sto moramo da kazemo. Zena koja nosi ovo ime je veoma nezna i iskrena.

Ona ima potrebu da bude uvek tu za one koje voli i da ih na svaki moguci nacin usreci. Da im pomogne, ako je to u prilici, a ako nije cinjenica je da nikad nikome nece odmoci.

 

Ovo je zena koja zna da nista na svetu nema svrhu ako nemas dom i porodicu.

Iskreno  uziva u tome da voli i njena    najveca sreca je kada zna da je voljena.  Jako je vazno da kazemo da je ovoj zeni poverenje na prvom mestu. I ako ne moze nekome da pomogne, ona toj osobi sasvim sigurno nece ni odmoci. To je ono sto moramo da naglasimo.

Ono sto moramo takodje da dodamo jeste da ova zena uziva u tome da  pomaze. Itekako  moze svakog da razume i da   svakog saslusa, a ako  pri tome moze da  pomogne ona ce to vrlo rado da  ucini.

Ono sto dalje moramo da nagovestimo kada je rec o zeni koja se zove SLADJANA jeste da je ovo neko kome ce biti najvaznije da su srecni ljudi koje ona voli. Uopste nisu retke situacije u kojima ce ova zena biti u stanju da zaboravi na svoje potrebe kako bi ucinila ono sto moze za druge.

 

Ona zivi svoj zivot i ne dozvoljava nikome da joj se mesa u odluke.

Ali, isto tako ne dozvoljava sebi ni da pomisli da bilo na koji nacin utice na tudje zivote.

 

Kada pricamo o ljubavi prvo moramo da kazemo da je ovo neko ko ce vam biti sve ono sto nikad niko nije, i u to nema nimalo sumnje.

Nemojte nikad  dozvoliti da  ovu zenu    izgubite ako vec imate tu cast da je imate kraj sebe.

To je ono sto moramo da naglasimo, jer ce vam onda sasvim sigurno posle biti zao.

Ova   zena u svom srcu nosi toliko ljubavi da je prava sreca  imati je kraj sebe.

No,mnogi toga nisu svesni.

Za kraj cemo vam reci jednu vaznu istinu…

Zena koje nosi ovo ime nije od onih koje cesto zavole.

Ali, kada se to desi – to je ljubav koja  traje za ceo zivot.

 

Izvor