Za moju SESTRU 👩‍❤️‍👩

Ti si moja podrška u svemu, oslonac za svaku moju odluku, saveznik u svakoj životnoj borbi. Ne mogu rečima opisati koliko te volim, ti si za mene najdraža osoba na svetu. Još od malih nogu je naša povezanost bila velika i iskreno želim da to zauvek tako ostane.

Koliko god mi je teško, uvek si tu da mi pružiš utehu. Tvoja posvećenost meni oduvek je bila nešto od neprocenjive vrednosti za mene.

Ti si sve što na svetu imam,

Sve što mogu želim tebi da dam,

Ti zaslužuješ pravu radost i sreću,

Zaboraviti na tebe nikada neću.

 

Sve što imam da ti kažem jeste da te beskrajno volim i da si ti osoba koja mi jako znači. Sve ostalo je stvarno suvišno, najvažnije je da veza između nas zauvek ostane tako čvrsta i jaka. Uvek ću biti tu uz tebe kada ti je potrebna pomoć, potrudiću se da ti ulepšam život i pružim sve što je u mojoj mogućnosti.

Bez tebe sve je nekako prazno i mračno, ali kada se ti pojaviš, radost buja iz svih ćoškova. To mi samo govori koliko je tvoja pojava važna za moj život. Ti si moja sestra i ja te volim najviše na svijetu.

Kada si tužna i kada patiš, znaj da kraj sebe uvek imaš nekoga ko će ti pružiti ruku i ko će uvek biti tu uz tebe bilo šta da se desi.

💗 Volim te 💗