VREME SRECE I ISKRENIH OSMEHA JE PRED TOBOM! Izaberi jednu ”SLIKU SRECE” i saznaj sta te uskoro BITNO ocekuje!

Osmeh je nesto prelepo, svako od nas se svakodnevno osmehuje, ali retki su oni pravi i iskreni osmesi, vecina nas ima osmeh u licu iako smo zapravo tuzni, ali to ne  zelimo da se sazna, medjutim nekada nam zivot pruzi odredjeno vreme u kojem imamo zaista mnogo razloga za one iskrene osmehe i za srecu…

 

 

SLIKA SRECE A.

 

Vi ste osoba koja se smeje cak i onda kada joj je veoma tesko, vi ste takva osoba ne zelite da se sazna za vasu tugu.

Ipak vi ste osoba koja veruje da ce razlozi za tugu nestati, vi ste osoba koja veruje u neko, buduce, vreme srece, vreme iskrenih osmeha.

Slika srece koju ste izabrali vam otkriva sta ce vas bitno uskoro ocekuje :

”Veoma brzo, vec do kraja meseca vas ocekuje ostvarenje jedne vase zelje, zelje za cije ste ostvarenje polako poceli da gubite nadu, medjutim upravo ce vam se ona ostvariti do kraja meseca maja, ta zelja ce vam se ostvariti na jedan veoma neobican nacin, a posle ostvarenja te zelje pred vama ce  biti vreme srece i iskrenih osmeha, ta zelja koja ce vam se ostvariti ce biti vezana za ljubavni plan vaseg zivota”.

Vama ce se uskoro ostvariti jedna zelja koja je vezana za ljubavni plan vaseg zivota, posle ostvarenja te zelje pred vama ce biti vreme u kojem cete uzivati u sreci i vreme u kojem cete imati mnogo razloga za iskrene osmehe.

SLIKA SRECE B.

 

Nekada ni sami ne znate kako vam to uspeva, ali vi ste osoba koja u onim najtuznijim trenucima uvek uspe da pronadje neki razlog za srecu, neki razlog zbog koga verujete u neko vreme srece, razlog zbog kojeg verujete da tuge necete imati a da cete srece imati mnogo,  a osobe poput vas zasluzuju srecu.

Slika srece koju ste izabrali vam otkriva sta vas bitno uskoro ocekuje:

”Ono sto vas uskoro bitno ocekuje jeste nesto veoma lepo na planu ljubavi, nesto sto vasa voljena osoba vec dugo priprema, iznenadjenje koje ce promeniti mnogo toga u vasem zivotu, iznenadjenje koje ce vas usreciti, ali tokom tog iznenadjenja voljena osoba ce vam takodje nesto predloziti, a o cemu se radi morati cete da sacekate i da vidite sami, ono sto je vazno jeste da ce vam to promenti zivot i vas same, sve ce vam to doneti vreme srece i vreme u kojem cete imati mnogo razloga za iskrene osmehe”.

Dakle pred vama je jedno ljubavno iznenadjenje, ali ne bilo kakvo, nego iznenadjenje tokom kojeg ce vam vasa voljena osoba nesto veoma bitno predloziti, upravo vas to ocekuje, a sve ce vam to doneti veliku srecu, sve ce vam to doneti razloge za iskrene osmehe.

SLIKA SRECE C.

Osoba ste koja pokusava da sebi obezbedi sto je moguce kvalitetniji, a ujedno i srecnji zivot, vi ste jedna veoma vredna osoba koja se bori za svoje snove, za svoje ciljeve, vi ste osoba koja se bori za neke razloge za srecu, vi se borite za razloge koji ce vam doneti iskrene osmehe.

Slika srece koju ste izabrali vam otkriva sta vas uskoro bitno ocekuje:

”Pred vama je upoznavanje osobe koja ce vam doneti neopisivu srecu, upoznati cete osobu koja je veoma slicna vama, upoznati cete osobu koja ce vas razumeti i ceniti, a sa tom osobom cete uci ubrzo u vezu, u toj vezi cete imati mnogo srece, a ta veza ce vam takodje doneti vreme srece i iskrenih osmeha, pred vama je vreme u kojem cete uzivati u sreci”.

Pred vama je ulazak u novu vezu, a kada zapocne ta veza onda ce zapoceti i vase vreme srece i iskrenih osmeha, pred vama je vreme uzivanja u sreci,pred vama je vreme ljubavne carolije, ljubavne srece, vreme ispunjeno vasim brojnim iskrenim osmesima.

jakazena