Volim te i više nego što možeš zamisliti

Trennlinien Facebook Bilder-GB Bilder-Whatsapp Bilder-GB Pics ...

Draga moja majko, moja najveća potporo, najvjerniji navijaču, moj najbolji prijatelju…

Premda to nikada nisam izgovorila na glas, s vremena na vrijeme zastanem i uplašim se kad pomislim da ti ne pokazujem dovoljno koliko mi značiš.

Uplašim se da ti nikad nisam dovoljno dala do znanja da mi je žao kad bih te povrijedila, a znam da je takvih situacija bilo i previše…

Kad se sjetim koliko sam samo puta podigla ton na tebe kad se naši stavovi, onda kad si htjela samo najbolje za mene, nisu slagali ili kada mi tvoji postupci, koje bi činila za moje dobro, jednostavno ne bi odgovarali.

Želim da znaš da mi je žao zbog svih onih trenutaka kad je ovo tvoje blesavo dijete, koje voliš više od života, pokazivalo nezahvalnost za sve što si činila i dalje činiš za mene. Divim se tvojoj pameti i ljepoti; zbog tvog životnog iskustva i svake borice koja nosi svoju priču, u tebi pronalazim svog idola.

Divim se tvojoj snazi; unatoč opakoj bolesti koju si pobijedila, ali koja je ostavila svoj trag, i dalje uspijevaš istim žarom pružati ljubav i brinuti se za moju sestru i mene baš kao kad smo bile male, premda smo obje već gotovo odrasle. Želim da znaš da si za mene najbolja mama na svijetu i kad bih mogla birati bilo koju mamu, opet bih izabrala tebe, jer te volim i više nego što možeš zamisliti.  ❤️

Trennlinien Facebook Bilder-GB Bilder-Whatsapp Bilder-GB Pics ...

wow-junkie