Volela te je cak i vise od svog zivota – Dala bi sve da ti budes srecan. A ti to nikad nisi video. Ne zato sto ti ona nije pokazivala, vec ti nisi zeleo da vidis

Volela te je. Volela te je cak i vise od svog zivota. Dala bi sve da ti budes srecan. A ti to nikad nisi video. Ne zato sto ti ona nije pokazivala, vec ti nisi zeleo da vidis. Gledao si one devojke koje su tu danas,  a sutra su vec sa drugima.  A ona je to gledala i vesto skrivala svoju tugu kad god bi je ti pitao kako je. Nije htela da ti vidis da ona pati, da je boli sto nju ne primecujes, nju i njenu ljubav prema tebi. Znas kako, ona je za tebe mogla da ucini sve, ako treba i zivot da da.  A ti si treba makar upola da joj uzvratis, trebao si samo da je volis, da budes uz nju. Ona je htela nekog ko ce joj pruziti topao zagrljaj, ko ce je poljubiti, ko ce njenim ocima vratiti onaj divan sjaj. Ti si znao da to ponekad uradis, ali ne i da zadrzis taj sjaj. Povredjivao si je, a da to nisi znao. Trebao si da joj posvecujes vise paznje, da je volis, da joj pruzas ljubav, da joj pokazes da si joj zahvalan sto je tu pored tebe uvek….Ali ne ti si gledao one, one koje nisu nista osecale prema tebi, koje su te povredjivale….A ona, ona je uvek bila tu za tebe. Tesila bi te i pokusvala da obrise tugu sa tvog lica. Znas zasto nikad nije pokazivala da je boli kad si sa drugim devojkama? Zato sto su to bili trenuci kad si ti srecan, a kad si ti bio srecan i ona je. Ali nije vise mogla, otisla je, napustila te je.

 

Otisla je kod drugog, kod nekog ko ce joj uzvratiti ljubav i ko ce je voleti….A ti,ti si ostao sam, bez igde ikog….Setis li se nje i njenih reci…Da li ti ona sad nesto znaci? Cula je da si poceo da pijes, da je cesto pominjes….Zasto joj na vreme nisi pokazao ljubav,z asto si je pustio da ode…Mogao si da je zadrzis, ali nisi hteo ili si mislio ‘’Voli me ona ,nece me ona nikad napustiti…’’ Moguce da te i dalje voli ,samo vise to ne pokazuje, jer kad god je pokazala to ti si je povredio, povredjivao si je recima, a da nisi to ni znao.
Cuo si i da se udala i da je dala decaku ime po tebi. Eto ti dokaz da te i dalje voli i da si u njenim mislima, njenom srcu.
On nije mogao da izdrzi vise samocu….Jednog dana ona je u novinama procitala da se ubio i da je ostavio pismo koje je poseveceno njoj, pisalo je:
“Nikad nisam znao da ti uzvratim ljubav, nisam znao da cenim ono sto sam imao, uvek sam isao onima koji su me povredjivali, a ti si uvek bila tu…Jednog dana si otisala i ostavila me…Ali ne krivim te…Nisi mogla izdrzati mene ovakvog, srecno ti ljubavi moja, voli njega bar upola kao sto si mene, a ja cu otici na onaj svet i znaj da te volim i da sam te voleo, ali sam se bojao to pokazati. Ostani uz svoju decu i muza, pruzi im ljubav onakvu kao sto si meni, oni ce znati da ti uzvrate…Seti me ne nekad donesi crvenu ruzu na moj grob svakog treceg u mesecu…Jer sam tebe treceg maja upoznao, ali ne i  sacuvao. Izvini.”
Plakala je. Volela ga i dalje. Htela je da podje sa njim na onaj svet. Ali znala je da ima nekog ko je voli. Njena deca, njen muz. Volela ih je puno. I muza je volela, ali nikad kao njega.

Image result for SMALL HEART GIFSvakog treceg je odlazila na njegov grob, bas kako je i rekao.
Jednog dana, kad je vec bila jako stara, otisla je i nije se vise vratila. Nasli su je pored njegovog groba i u ruci je imala cedulju na kojoj je pisalo: “Sahranite me pored moje vecne ljubavi.’’