(VIDEO) Usvojila je siroče kojem su životinje pojele nos, no pogledajte kako danas izgleda!

Neudata učiteljica, Kristen Williams koja radi u Cincinnatiju u Ohio-u u jednoj srednjoj školi oduvijek je imala želju da ima dijete. Ona je da bi ostvarila svoj san, započela proces usvajanje dijeteta i to na nternacionalnom nivou. Ona je nakon što je platila 28.000 dolara imala namjeru da usvoji djevojčicu iz Nepala. Međutim ona je taj svoj novac izgubila, nakon što je vlada SAD-a usvojila odluku o zabrani usvajanja djece iz Nepala.

I pored tog neuspješnog pokušaja, Kristen Williams nije odustala od svoje ideje da usvoji sebi dijete. Kristen je ubrzo upoznala Munni petogodišnju djevojčicu iz Indije. Djevojčica Munni je imala rijedak facijalni poremećaj koji nije Kristen odvratio od namjere da usvoji Munni. Kako kaže Kristen od prvog trenutka ona je znala da će Munni biti njena buduća kćerka. Tu svoju namjeru je i realizovala.

U nastavku pogledajte ovaj video i podijelite s prijateljima ovu toplu i inspirativnu priču koja će još jednom dokazati da život priča navjerovatne životne priče.

topvijesti-balkan