Veoma teska skrivalica: Mozete li pronaci sve MACKE na slici?!

Svakoga dana vam donosimo razne skrivalice i mozgalice, a ovoga puta smo se odlucili za jednu skrivalicu. Medjutim, ovoga puta nije potrebno da pronadjete neki predmet ili da pogodite koji se broj nalazi na slici nego je ovoga puta potrebno da pronadjete sve macke na slici…

 

Skrivalica koju vam ovoga puta donosimo je veoma teska. A vi ovoga puta trebate da pronadjete macke na slici. Medjutim, nije dovoljno da pronadjete samo jednu ili dve macke nego je potrebno da ih pronadjete sve. Kao sto mozete videti na ovoj slici se nalazi mnogo detalja i zbog toga vam nece biti lako da pronadjete sve macke na slici.

Na ovoj slici je vesto skriveno mnogo macaka, a na vama je da ih sve pronadjete.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, budite uporni i istrajni i pokusajte pronadi sve macke. Ipak, i ako u tome ne uspete mi cemo vam ispod otkriti koliko ih ima i gde se one nalaze.

Znamo da vam nije bilo ni malo lako da pronadjete sve macke, ali sigurno da su neki od vas u tome i uspeli. Medjutim, ako niste uspeli ili ako niste sigurni da ste pronasli sve macke, evo koliko se macaka nalazi na slici i gde se one nalaze:

Na ovoj slici se nalazi cak 6 macaka.

Izvor