VAGA ne voli da se SVETI nikome, jer zna da BOG vraća SVAKOME kako je ZASLUŽIO!

VAGA ne voli da se SVETI nikome, jer zna da BOG vraća SVAKOME kako je ZASLUŽIO! U ovom članku ćemo se malo posvetiti karakteru VAGA, šta ne voli i uopšteno. Mnogo zanimljivih stvari smo spremili o Vagama koje volite, šta one ne vole a šta vole. Nadamo se da ćete uživati i da ćete pronaći stvari koje opisuju karakter naših dragih VAGA! U nastavku teksta pročitajte detaljnije…

Ako se neka VAGA pronađe u ovom članku šta ne voli a šta obožava, neka ostavi komentar…

DIVNA LJUBAV

VAGA samo ne voli kada je neko iskorištava i laže. Tada se pretvara u hladnokrvnu kučku za koju više ta osoba ne postoji. Inače, ljubav sa njom je pravi raj za zemlji. Jer Vagin karakter je nježan i divan poput pahulje. Ali umije i da bude hladan i temperamentan, ako Vaga tako odluči. Inače, kod nje je sve po zasluzi. Ljubav uzvraća tri puta više a mržnju ignorisanjem.


Veza sa Vagom umije da bude nešto najljepše što ste ikada imali. Ona je kao osoba mekana, mazna i pažljiva. Naučiće Vas na njenu pažnju i razmaziti ljubavlju. Međutim, jedino što očekuje zauzvrat je poštovanje, vjernost i iskrenost. Nije neko ko samo želi korist od partnera. Istini za volju, VAGA ne voli kada je pokušavaju kupiti, jer to joj ne predstavlja zadovoljstvo.

ULOGA ŽRTVE

Vaga će dobrovoljno na sebe preuzeti ulogu žrtve. Ne podnose kada neko njima blizak pati i tuguje. Zbog toga njen karakter je primora da se žrtvuje za sreću te osobe. Spremna je čak i da da svoju zadnju kap krvi samo kako bi osoba koju voli bila sretna i zdrava. Nije joj bitno šta će se desiti sa njom poslije takvog ustupka. VAGA ne voli kada drugi pate, i sve će uraditi da usreći.


Ali kada vidi da neko iskorištava njenu ljubav čak i uprkos tolikoj žrtvi, osveta je neminovna. To nije tipična osveta kada Vam neko zabije nož u srce poslije velikog razočarenja. Već ona ubija svojom hladnoćom i ignorisanjem. Tada uskraćuje svu pažnju, pomoć, prijateljstvo i uopšteno bilo šta od nje. Ne zaslužuje ta osoba ni sekund vremena od VAGE!

KRALJICE OD ŽENE

Sa ženom Vagom nikada nema tenzija i prepirki. Umije da bude veoma zabavna i duhovita. VAGA ne voli glumu i napete situacije, jer je njen karakter opušten i smiren. U vezama nikada ne prisežu ljutnji i raspravama osim ako je povrijeđena njihova potreba za pravdom. Inače, kada razgovarate sa Vagom to je razgovor sa najboljim prijateljem ikada.


Vaga voli da bude u centru pažnje ali ne bježi ni od toga da se povuče u sebe, povremeno. Sa njom je izlazak u grad najbolji provod koji ćete ikada imati. Opuštena situacija, pozitiva na visokom nivou i stalni smijeh na licu pretvoriće veče u nešto posebno. Partneru je veoma popustljiva i razumije sve i svašta. Samo je potrebno sa njom otvoreno razgovarati o svemu. Jer Vaga umije da oprosti baš sve.

 

Izvor