Ti si sestra koju bi svako poželio 💗

Lepoto moja, ti si sastavni deo moga bića, ti si deo moje duše, tvoje srce je i moje srce, sve što imamo delimo na pola. Želim da znaš da se u životu hrabrost isplati, ako budeš hrabra i odlučna u svemu imaćeš velikih šansi da dostigneš vrhunac svog uspeha. Ponosna sam na tebe, ti si osoba vredna poštovanja, ti si savršen spoj nežnog srca i vedrog duha, ti si sestra koju bi svako poželeo.

Kada sam sa tobom moj svet obasjan je nekom sasvim drugačijom bojom, tvoje društvo unosi pozitivnu energiju u moju svakodnevnicu. Želim ti da kroz život koračaš mirno i ponosno, neka tlo oseti svaki tvoj korak, neka svi znaju da si ti plemenita i dobra osoba, neka svi znaju da si ti moja najdraža sestra. Želim ti da na putu ka svojim snovima upoznaš samo netaknute lepote života, neka ti sudbina podari sve što tvoja duša poželi.

Mila moja, nikada nemoj biti tužna, trudi se da uvek pronađeš razlog da u svoj život uneseš radost i lepo raspoloženje. Svaki dan je nova prilika za uspeh i napredak i od sveg srca ti iskreno želim da u budućnosti doživiš samo ono što je tebi drago.

Uvek postoji nada, ma koliko god da nam je teško, nikada ne treba da posustajemo i da bežimo od realnosti. Dovoljno je samo da pokažemo svima da smo zadovoljni sobom i vrata sreće će biti uvek otvorena za nas. Neka ti život bude poput cvrkuta ptica koji vetar nosi na svojim krilima, želim ti da uvek budeš zadovoljna svojim životom i neka sve uvek bude po tvojoj volji i želji.

💗Obećavam ti da nikada nećeš biti sama, uvek ću biti uz tebe da ti pružim ljubav i pažnju. Ti si uvek bila iskrena prema meni i uvek si prema meni imala poštovanja, zbog toga želim da ti se beskrajno zahvalim. Draga moja sestro, ti si oličenje iskrene i osećajne osobe.  Neka ti život bude ispunjen samo srećom.

Najsretniji ljudi na svijetu su Finci: Mi smo daleko, ali ...

VOLIM TE i više nego što možeš zamisliti  💗💗💗

pogledompraticute