Ti si moja sestra i ja te volim više od svega

Kada pomislim na tebe, tada shvatim da si ti najznačajnija osoba u mom životu, ti si moja sestra i ja te volim više od svega. Ne postoji ništa što je vredno tebe i tvoje ljubavi, obećavam ti da će naš odnos uvek blistati, jer ne postoji sila koja nas može rastaviti. Budi spokojna i mirna, strpljivo čekaj da se tvoji snovi ostvare, veruj u sebe i budi uporna u svemu. Budi bez brige, sve će biti kako treba, na nama je samo da se borimo za sebe i da u toj borbi imamo obzira za sve što je blisko čovekovom srcu. Najdraža moja sestrice, ti si duša moje duše, ti si moja podrška u svemu, bez tebe moj život bi bio prazan i ne bi imao nikakvog smisla.

Ne brini, život možda ponekad bude prema nama grub, ali sve to se može izbristati samo jednim pogledom koji zrači vedrinom i optimizmom. Veruj mi, to je najjače oružje u borbi protiv tuge i patnje. Ujedno to je i lek za svaku bol koju život nanosi našoj duši. Neka tvoje misli uvek budu čiste i bistre poput planinskog potoka, želim ti sve najlepše u budćnosti. Draga moja seko, VOLIM TE.

Mila moja, nikada nemoj biti tužna, trudi se da uvek pronađeš razlog da u svoj život uneseš radost i lepo raspoloženje. Svaki dan je nova prilika za uspeh i napredak i od sveg srca ti iskreno želim da u budućnosti doživiš samo ono što je tebi drago. Ti ćeš uvek biti za mene najbolja sestra i zajedno možemo da osvojimo ceo svet, dovoljno je samo da se volimo i podržavamo i za nas neće postojati problemi.

Nijedna reč ne može opisati koliko mi ti značiš u životu.

💗💗💗 Ti si dragocenost, ti si biser moj,

Kada se osmehneš sunce se ugasi,

Neka bezbrižan bude život tvoj,

Sejo mila, neka ti sreća uvek život krasi.   💗💗💗