Svaki dan se penjao na prozor da vidi bolesnu majku, a sad je umrla

Na prozor se penjao preko žlijeba te na njemu sjedio satima kako bi se uvjerio da njegova majka prima svu moguću skrb.

Muškarac se svaki dan penjao na prozor bolnice da vidi svoju bolesnu maku, a sada je to prestao. Njegova majka je umrla od posljedica koronavirusa

30-godišnji Palestinac Jihad Al-Suwaiti svakog je dana sjedio na prozoru bolnice kako bi gledao svoju majku oboljelu od Covida-19, sve do trenutka dok ona nije preminula.

Svaki dan se penjao na prozor bolnice kako bi vidio majku

Na prozor se penjao preko žlijeba te na njemu sjedio satima kako bi se uvjerio da njegova majka prima svu moguću skrb. “Tako bi proveo veći dio dana, promatrajući stanje svoje majke, sišao bi tek kad bi se uvjerio da ona spava”, ispričao je jedan bolnički službenik za Al Araby.

Image

Iako su posjeti u bolnici bili zabranjeni, muškarac se nije dao te nije odustajao da barem na ovaj način svakog dana provjeri kako je njegova majka.

Kao najmlađe dijete bio je vrlo blizak s majkom

“Jihad je najmlađe dijete i bio je jako blizak s majkom, pogotovo nakon smrti našeg oca prije 15 godina. Majka je bolovala od leukemije, a prije nekoliko tjedana dijagnosticiran joj je i Covid-19. Kad je saznao za njenu smrt, Jihad je bio veoma ljutit i uznemiren. No sad se čini da se pomirio s tim”, rekao je njegov brat Rasmi.

Njegova fotografija pojavila se prošlog tjedna na društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije. Nakon smrti majke jedan karikaturist posvetio mu je i ilustraciju.

 

 

novizivot