ŠKORPIJI nije potreban pas, KUČKE oko nje DOBRO LAJU!

ŠKORPIJI nije potreban pas, KUČKE oko nje DOBRO LAJU! U ŠKORPIJU uvijek možete IMATI POVJERENJE, jer Vas NIKADA neće IZDATI!

Ona je ISKRENA i DIREKTNA, ali ukoliko je IZDATE i POVRIJEDITE pretvara se u pravu OSVETNICU. Mnogi misle kako je ovaj znak horoskopa užasan u svakom pogledu. Ali to nije ni najmanje istina. Samo se nemojte igrati sa njom i dobićete najboljeg prijatelja za cijeli život. To je cijela filozofija kako treba sa njom. Ili je ne diraj ili budi čovjek i fer! Škorpija je dama koja živi svoj život onako kako ona to želi. Nikada ne mari za tim šta će joj neko drugi reći. Već naprotiv, ona je sigurna u sebe i hrabro ide naprijed u svakom trenutku. U ŠKORPIJU slobodno možete 100% vjerovati jer Vas nikada neće izdati.

 

#NE MOLE

ŠKORPIJA je ISKRENA i nikada neće molite za nešto. Ona je previše ponosna da bi to uradila, ali i svjesna da može mnogo toga sama. Zbog toga, čak ni prijatelje, neće nikada da moli da joj nešto riješe ili pomognu. Ima svoj ponos koji je nešto najvrijednije kod nje. Pogotovo ako je i u podznaku Škorpija, pa je u suštini dupla Škorpija, e tek onda je duplo ponosna. To je njena osobina koju obožava i nosi sa sobom. U ŠKORPIJU nemojte sumnjati, niti je dirati…to je njeno pravilo. U ŠKORPIJI kuca srce jednog predivnog bića koje je poput anđela čuvara tu za svakoga. Osim ako je povrijedis, e onda se pretvara u pravu zvijer.


#VOLE LUDO

Kada Vas Škorpija zavoli to je onda ludo i do kraja života. Za nju je ljubav nešto posebno i ona je doživljava na jedan poseban način. Možda jeste ponekad ljubomorna i posesivna, ali sve je to sa razlogom. Ukoliko joj ne date čak ni mali razlog za to, ona nikada neće postati takva. Pa nije ona glupača koja će da juri nekog muškarca, kad je svjesna da može imati koga god želi.

 

 


Škorpija je za svog muškarca spremna sve uraditi, samo da bude srećan. Ovo je dama koja je izuzetno šarmantna i koja će svaki trenutak posvetiti svom partneru. Kraj nje, njen muškarac se osjeća potpuno ispunjeno i uživa više nego što to može i da zamisli. ŠKORPIJI nije potreban neko ko voli samo sa pola srca, jer ona sebe cijelu daje u ljubavnim vezama. ŠKORPIJI treba neko ko je u ljubavi dovoljno lud i pun ljubavi i strasti baš kao što je i ona sama.

#PRIVLAČNE
Ovo je znak koji je magnetski privlačan čak i kada ne posjeduje posebnu ljepote. Imaju tu neku crtu misterioznosti koja izluđuje suprotni pol, i padaju joj pred koljena. Nekada joj smeta to jer joj ne dozvoljavaju da diše, pa onda ona mora strogo da reaguje. Ali inače voli pažnju i to joj jako imponuje. Uglavnom su to osobe rođene i sa vanjskom ljepotom i izvajanim tijelom. U ŠKORPIJU nikada ne sumnjajte da ne mogu nekoga zavesti jer su izuzetno privlačne.

#ISKRENE
Škorpija je poznata po tome što ne voli da laže. Uvijek se trudi da bude iskrena ali i direktna. Ne voli ljude koji glume i lažu. To je najviše nervira, i takvim ljudima ni ne dozvoljava da joj se uopšte približe. Očekuje od svojih prijatelja i porodice da uvijek budu iskreni sa njom, jer takva je i ona sa njima. Ne voli da povređuje ljude sa istinom, ali smatra da je jedna gorka istina bolja nego hiljadu slatkih laži. U ŠKORPIJU nemojte nikada da sumnjate, jer su veoma odane i iskrene.

#OSVETNICE
ŠKORPIJA je ISKRENA i nisu one loše osobe, samo ne dozvoljavaju ljudima da se ponšaju prema njima sa nepoštovanjem. To prosto ne podnose, i onda moraju da reaguju. Obično su to nimalo lijepi načini. Ali prvo počne da riječima, koje takođe umiju da zabole. Te male otrovnice umiju baš da povrijede, i to ne rado. Počinju da uživaju tek ako je osoba stvarno loša prema njima, pa nemaju drugog izbora. U ŠKORPIJU, niti njeno nešto drago ni slučajno ne dirajte.

#PRAVI PRIJATELJI
Jedna od njihovih najboljih kvaliteta je to što su zaista divni prijatelji. Poštuju tuđu intimu i očekuju da se isto tako poštuje njihova. Ne vole da zabadaju nos u tuđi život jer one umiju da uživaju u svome. Rješavaju prijateljima problema vrlo lako, a njihovi savjeti su vrhunski. Ponekad ne umiju da utješe pravim riječima, ali njihov zagrljaj govori više od hiljadu riječi. U ŠKORPIJU se uvijek možete pouzdati, šta god da je u pitanju.

Škorpija uživa u tome da bude divna prema svima oko sebe. Naime, ona mudro bira ljude kojima poklanja svoje vrijeme i zna kakve ljude želi kraj sebe. Ona nikada neće dozvoliti da kraj sebe ima loše ljude koji joj žele samo loše u životu. Ona uživa da kraj sebe ima podršku i osobe koje su spremne biti kraj nje cijelog života. U ŠKORPIJU je vrlo lako imati povjerenja, jer će Vam dokazati koliko je dobar prijatelj.

#ORIGINALNE
ŠKORPIJA je ISKRENA i umiju da saslušaju svakoga, ali i da direktno kažu ako nešto nije u redu. Njihovi prijatelji su naučili na to kod njih, i ne smeta im što ih tako pecnu direktnošću. To je njihova divna osobina, jer malo je danas u svijetu takvih osoba. One su svoje i ne dozvoljavaju nikome da ih promijeni niti utiče na njih. Škorpija je jedan od najoriginalnijih znakova zodijaka. ŠKORPIJA je ISKRENA i divna osoba.

Izvor