💗 Sestra je najveće BLAGO koje možeš od života dobiti 💗

Ko ima sestru, dobro razumije ove riječi ;Dar od Boga”
Ja imam sestru jednu jedinu <3
Bože hvala ti što si mi je dao i što je imam ….
Daleko je od mene ali uvijek u mom srcu…
Ona je moja prijateljica, moja utjeha, osoba koja za me brine, koja za me moli.

 

Hvala ti što me podržavaš i kada nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala ti što me umiruješ ljubavlju kada sam tužna, hvala ti što me teraš na smeh kada se mrštim. Hvala što paziš na mene kada stvari ne idu dobro, hvala ti što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala ti što savršeno igraš ulogu moje sestre, uvek ću te voleti iz srca i moje duše.

Samo ti si uvek mogla znati moje misli, nekada čak bolje i od mene same… samo ti si uvek imala prave reči za mene kad me uhvati tuga iz bilo kog razloga… samo ti si znala tako slaviti ponosno moje uspehe… samo ti mi daješ ljubav koja nema uslove.

 

I kada svi odu, znam da ćeš samo ti ostati. I kada se svi umore, znam da ćeš ti trajati. I kada ljubavi nestane, tvoja će i dalje biti živa i raskošna, jer samo sestrinsko srce može svemu da odoli, a nikada da ne posustane.

Draga sestro… kada mi trebaju odgovori, ti mi padneš na pamet. Ti si moj melem za zvaku ranu. Kada mi treba sigurnost, pojaviš se ni od kud. Kada mi treba hrabrosti, otarasiš me straha. Do kraja svog života neću moći da ti opišem rečima koliko sam ti zahvalna zbog toga. Nadam se da će se i naša deca jednoga dana voleti kao što se volimo ti i ja…

Kada svi drugi odu znam, ti ćeš uvek biti tu, da mi pruziš ruku, da me čuješ, zagrliš i voliš. Volim te najbolja sestro na svetu. 

pogledompraticute.com