SANJA je žena koja VOLI NAJVIŠE a duša joj je ANĐEOSKA

SANJA je žena koja VOLI NAJVIŠE a duša joj je ANĐEOSKA. Ovo ime nose žene koje su sve, samo NIKADA OBIČNE. Sanja je dama sa stilom koja u svakom trenutku zna šta joj je potrebno u životu da bi je usrećilo. Ona nikada neće prihvatiti prije ono što joj neko drugi nameće nego ono što ona želi. Sanja je osoba koju bi svako poželio da ima u svom životu. Ona je nježna, osjećajna i žena koja zaista zna šta hoće u svom životu i ne dopušta ništa manje od toga da joj neko priušti. Ona je sigurna u sebe i u svoje vrijednosti, a to je najveća kvaliteta koju svaka žena treba da ima.

 

Sanja je istinski posebno ime jer je i ona nevjerovatna osoba. Ona kada jednom zavoli, spremna je na sve kako bi usrećila sve one do kojih joj je stalo. U nastavku teksta govorimo još o osobinama i vrlinama koje posjeduju žene koje nose ovo lijepo ime. Shvatićete koliko su to posebne dame, iskrenog srca i duše i koja je uvijek spremna na nešto novo kako bi uživala u svakom trenutku. Zbog toga, ukoliko ste spremni održati korak s ovom posebnom damom, onda je ona idealan izbor za Vas. Samo nikada nemojte dozvoliti da bude tužna i razočarana i vidjećete koliko ćete zajedno biti ispunjeni.

ZNAČENJE IMENA

Značenje ovog imena govori o tome koliko su divne osobe koje nose samo ovo ime Sanja. U narodu, smatra se da ime Sanja potiče od imena Aleksandra. Ali, bliže značenje ovog imena je svakako vezano za pojam “sanjati”. Samim tim, govori o tome kako su osobe s ovim imenom velike sanjalice otvorenog duha i uvijek širokog razmišljanja. Ukoliko Vam je potreban neko ko razmišlja uvijek 50 godina unaprijed i mašta o mogućnostima, onda je to Sanja. Međutim, onda je spremna sve svoje snove i ostvariti. Samim tim, snove, nešto nestvarno i posebno, kao iz nekog drugog svijeta. Zbog toga je Sanja tako posebna i nestvarno divna u svakom trenutku.

 

Sanja je zaista velika sanjarka koja uživa u svakom trenutku u kojem može biti ono što jeste. Ona je spremna svoje snove ostvariti kad tad. Zbog toga joj se mnogi ljudi dive i žele da budu upravo kao i ona. Značenje ovog imena govori o tome koliko su to divne osobe koje u svemu oko sebe vide samo dobro.

OSJEĆAJNA LJUBAVNICA

SANJA je žena koja kada jednom zavoli, za svog partnera će uraditi sve na ovom svijetu samo da bude srećan i ispunjen. Ona je vjerna osoba i ljubavnica iz snova koja ima srce kao dva svemira. Njeno srce je na početku izuzetno teško osvojiti. Međutim, kako vrijeme prolazi, i koliko truda uložite, ona je spremna da Vam se prepusti u potpunosti. Tada ste sigurni da ste pronašli ljubav svog života jer je Sanja istinski emotivna i romantična duša. Ona će svaki trenutak ugrabiti kraj Vas da budete srećni maksimalno.


Ukoliko u svom životu imate osobu koja nosi ovo DIVNO IME, onda se smatrajte pravim sretnikom. Uradite sve da ona bude najsretnija i najvoljenija na svijetu. Tada ćete shvatiti da je to osoba koja Vam je zaista neophodna u životu i koja je spremna uraditi sve za Vašu sreću. Ona očekuje samo iskreno poštovanje i ljubav i biće tu za Vas u svakom trenutku, sve do kraja.

PRIJATELJICA ZA CIJELI ŽIVOT

SANJA je žena koju bi svako trebao imati u svom životu. Međutim, njeno povjerenje ni najmanje nije lako zaslužiti, već se morate itekako potruditi. Sanja je osoba koja je spremna djeliti sve teške trenutke s Vama. Osim toga, ona je tu i kada Vam je najbolje u životu, da Vas usreći još više. Zbog toga je tako posebna i treba da je čuvate maksimalno u svakom trenutku.


Ona zauzvrat samo očekuje da uradite sve jednako za nju. Budite njena najveća podrška i uradite sve da ni u jednom trenutku Vam ne bude dosadno kraj nje. Kao ni njoj kraj Vas. Tada će Vaše prijateljstvo biti sve jače svakoga dana i sve će biti upravo onako kako treba, puno harmonije i sreće. To prijateljstvo će opstati samo ukoliko u svakom trenutku budete maksimalno iskreni jedno prema drugom i da uživate u svakom trenutku.

BORBENA I VELIKODUŠNA

Ovo ime nose samo dame sa velikim srcem i velikodušnošću. Sanja bi svaki trenutak ugrabila za maksimalnu sreću kraj drage osobe. Ni u jednom trenutku neće dozvoliti da bude tužan nego ko to nije zaslužio. Ona će uraditi sve da uvijek svi oko nje budu nasmijani i ispunjeni u svakom smislu. Za nju je to najmanji problem i njeno srce je ispunjeno kada može bilo šta uraditi za nekoga. Osim toga, ona je borbena i ono što želi, to će definitivno i dobiti. Nikada nemojte sumnjati u to.

Izvor