RECEPT ZA ČISTA PLUĆA! ZABORAVITE NA ASTMU, BRONHITIS I KAŠALJ!

Bez obzira pušite li ili ne, morate voditi računa o zdravlju pluća. Pre svega, pažnju treba posvetiti pušačima i stanovnicima mega gradova, zbog činjenice da su njihovi respiratorni organi najosetljiviji na pojavu različitih bolesti.

Najčešća oboljenja su astma, bronhitis i razne vrste kašlja. Srećom, postoji recept koji će vam pomoći da očistite pluća. Naučnici kažu da sastojci ovog proizvoda mogu pomoći u prevenciji raka. Iskoristite ga za zdravlje!


Foto: pixabay.com
KAKO OČISTITI PLUĆA

1 mali komad korena đumbira, 2 kašičice kurkume, 400 g belog luka (oljušteno i isečeno na 4 dela), 400 g šećera (uobičajeni šećer je moguć, ali smeđi je bolji).

PRIPREMA

Sipajte vodu u šerpu, stavite na vatru i dodajte šećer. Kad počne da ključa, dodajte beli luk, izrendani koren đumbira i kurkumu. Sačekajte da smesa proključa. Zatim sklonite sa vatre i pustite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Čuvajte piće u frižideru.

KAKO SE KORISTI

Konzumirajte 2 kašike ove mešavine ujutru i uveče posle jela. Ne koristite ovaj prirodni lek ako imate intoleranciju na bilo koji od njegovih sastojaka.

 

Izvor: dnevni.rs