Posumnjali su da radnici doma zlostavljaju njihovu baku pa su postavili skrivenu kameru

Obitelj je posumnjala da radnici doma za stare i nemoćne osobe zlostavljaju njihovu baku. Postavili su skrivenu kameru i otkrili šokantnu istinu. 

Unuke Minne Graham su bile prestravljene. Svaki put kada bi posjetile baku Minnie primijetile su da ima sve više i više plavica. Pitale su osoblje njezinog doma kako je dobila te ozljede.

Osoblje je reklo da je Minnie neprestano padala iz svojih kolica. No, unuke su smatrale da to nije cijela priča.

Baka je rekla da je osoblje doma zlostavlja

Minnie je u privatnosti rekla svojim unukama da ju osoblje doma zlostavlja. Tada su se djevojke pokušale suočiti s osobljem koje im je reklo da je Minnie nešto krivo shvatila.

Unuke su tada smislile plan. Sakrile su kameru u Minnienoj sobi. Nakon nekoliko dana otišle su u dom kako bi vidjele ima li što na kameri. Ostale su potpuno šokirane.

 

U jednom trenutku, zaposlenica doma, Brenna Tiller je viknula Minnie: „Preokreni se, bako“, a tada ju je oštro gurnula i povukla za ruku.

Minnie je povikala od boli, ali ju je Tiller nastavila vući. Jasno je da je takvo nešto zaista opasno za 98-godišnju ženu.

Tada je Tiller pustila Minnie koja je pala natrag. Minnie je povikala da joj se lomi vrat te je pokušala pobjeći od Tiller. No ona ju je zaustavila s nekoliko pljuski.

Tada je postalo još gore.

Tiller je počela izrugivati Minnie. Psovala joj je, nazivala ju je ružnom, imitirala ju je i još mnogo toga. Nakon toga je Tiller počela špricati vodu Minnie u lice.

Na koncu je uzela ručnik kojim je prala Minnie i gurnula joj ga u usta.

Unuke su bile prestravljene snimkom

Unuke su bile prestravljene, ali su odlučile nastaviti gledati snimku u slučaju da se još nešto nije dogodilo. Bilo im je teško, ali su morale zaštiti svoju baku.

Na snimci su vidjeli kako dolazi još jedan zaposlenik doma, Lewis, koji je počeo gurati Minnie. Udario ju i štipao, a Minnie je plakala od boli.

Unuke su pregledale cijelu snimku te su ju odlučile odnijeti policiji. Uskoro je porota osudila oba zaposlenika doma koji su optuženi za napad.

No, policija nije djelovala. Prolazili su mjeseci, ali su radnici ostali na slobodi te nisu poslani u zatvor.

Policija je tvrdila da ih ne može pronaći. Tada je jedna novinska ekipa odlučila djelovati te su vrlo brzo pronašli Tiller. Intervjuirali su ju, a Tiller je cijelo vrijeme govorila da se Minnie ponašala agresivno, bez obzira na snimku koja pokazuje suprotno.

Što je još gore, kada je novinska ekipa snimila Tiller vidjeli su da nosi odoru doma. Dobila je posao u drugom domu.

Odgovori