NJEGOVA SUPRUGA JE SLUČAJNO OSTAVILA OTVOREN FEJSBUK: Kad joj je pogledao poruke, SLEDIO SE! Bilo ih je više!

Shvatio je da je njegova idilična porodica obična laž

Setu Megovu (33) iz Valdoste u SAD-u svet se srušio u trenu.

Sve u što je verovao raspršilo se kao pesak na vetru. Shvatio je da je njegova idilična porodica obična laž.

Naime, jedne večeri ugledao je upaljen računar sa otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je da proverava njene poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju – supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, rođenje četvoro dece… Prisetio se kako su osam godina živeli lepim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo.

Međutim, poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacije među njima je nestalo, ostajala je vani sve duže, ponekad celu noć nije došla kući.

Među porukama na Fesjbuku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je shrvan. Svoje neprijatno iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

– Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla – napisao je.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim zavisnostima, nije spomenuo je li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisetio se kako su se upoznali.

– Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno… Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – ispričao je.

– Nakon osam godina i četvoro dece; Stevi, Nili, Titusa i Olive, počeo sam osećati da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće. Pokušao sam s njom sesti i razgovarati, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je kamo odlazi noću, no ona je izbegavala odgovoriti – nastavio je.

Počela je, kaže, sve duže ostajati vani, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je ‘zaglavila s prijateljima’.

– Pokušavala je prikriti tragove. Kod kuće je zaključavala telefon, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izvjštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još uvek imao povjerenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničarim bez veze. Ali, nije bilo tako – rekao je.

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog seksa, već se i zaljubila u njega.

– Dala mu se svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj verovao i trudio se olakšati joj život. Dizao sam se po noći i nosio joj naše bebe na prsa, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara. Ja sam bio onaj koji je rintao u skladištu, utovarivao sam kamione da bih prehranio porodicu dok je ona završavala magistarski rad. Osećam se izdano i slomljeno – prisetio se.

– Rekla mi je da sam ja dobar čovek no da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom te da to savjtuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu – dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku u promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail.

(Espreso.rs/24sata.hr)