Neke ŽENE svoju TUGU NOSE HRABRO – One su SAME ali su ipak JAČE OD SVIH

Neke ŽENE svoju TUGU NOSE HRABRO – One su SAME ali su ipak JAČE OD SVIH. Svi smo mi na ovom svijetu drugačiji jedni od drugih, po ponašanju, stavu, fizičkom izgledu, načinu razmišljanja. I samim tim, svako od nas je poseban i jedinstven na svoj način. A to najveća vrlina koju posjedujemo kao ljudi. Zbog toga, svaka žena na ovome svijetu treba da ostane dosljedna sebi i sasvim svoja. Bez obzira na to koliko okolina i ljudi iz okoline, uticali na to da se promjeni i da postane kao neko drugi.

OSTANITE SVOJI
Ostanite sasvim svoji i original, a drugi će onda vremenom postajati Vaše loše kopije koje će se truditi da postanu kao Vi. Ali na sreću, bezuspješno jer, kao što smo već rekli, svi smo original i posebni na svoj način. Samo je pitanje da li ćemo tokom života takvi i ostati ili ćemo se ipak odlučiti da nam neko drugi bude životni idol. Umjesto da sami sebi budemo idoli i heroji.

Trudite se da sebi ugodite u svakom mogućem trenutku i da Vam dušu i tijelo ispunjavaju samo najdivnije emocije sreće i ispunjenosti. Jer na kraju krajeva, Vi ste ti koji krojite svoju sreću svakoga dana i koji se trudite da Vam bude što je više moguće ljepše na ovom svijetu.

Biti svoj znači da nikada ne dozvolite nikome da pokuša na utiče na Vas na bilo koji način. Čak iako je to neki najbezazleniji pokušaj manipulisanja. Borite se za sebe čak i kada je cijeli svijet okrenut protiv Vas. I kada Vam je posljednja nada ta da se oslonite na Vašu inteligenciju i racionalno razmišljanje. A ona Vas može izvući iz svakog mogućeg problema i situacije koja nije baš najljepša.


Budite svoji i original čak i kada su svi oko Vas već odavno odlučili da prate tuđi način života. I da se niti jedan posto potrude da od svog ličnog života stvore priču koja će se pamtiti nakon njih.


Novac je samo KOMAD PAPIRA. PRAVE stvari NISU opipljive.U jednom trenutku smatramo kako novac ima neku vrijednost. Mislimo da može zadovoljiti sve naše želje i potrebe, a tada smo apsolutno pogriješili. Prava životna sreća se ogleda u sitnicama. Onim koje je neko spreman da nam pruži. Ali i da se trudi da svakoga dana budemo srećni i nasmijani bez obzira na sve.

Prave vrijednosti nisu opipljive.

To su iskrena riječ, dobronamjernost, poštovanje,dobro djelo, kavaljerstvo. A to je danas zaista rijetko da se sretne na ovom svijetu. To su stvari za koje se živi da se dožive svakoga dana i da uvijek budete zadovoljni u skromnim stvarima koje imate.

Nikada nemojte očekivati od nekoga, da vas usrećuje skupocjenim poklonima i stvarima koje imaju samo materijalnu vrijednost. Dok ona prava vrijednost u tome nikada ne ugleda svoju stranu.

Ukoliko nas neko voli, taj neko će biti zadovoljan i sa iskrenim osmijehom i zagrl. I da nam ne ostaju nikakve posebne uspomene i sjećanja nakon toga.

Nikada, ali apsolutno nikada ne trebamo razmišljati o tome da je novac bitan, jer nije. Ljubav, iskrenost, povjerenje i poštovanje su jedni od najvažnijih faktora kojima bi trebalo da se usrećujemo svakoga dana. I da budemo zadovoljni činjenicom da imamo nekoga ko bi nam pružio sve te emocije.


LJUBAV NIJE NOVAC

Međutim, sa novcem se zaista može mnogo toga kupiti. Ali ono što nam je najvažnije jeste to da znamo da s tim istim novcem nikada nećemo moći kupiti iskrena osjećanja. Kao ni uspomene koje nam ostaju u sjećanju do kraja života, a zar nam i treba život kada nemamo divne uspomene iz mladosti i posebnih prilika. Prava osoba će se truditi da nam uvijek bude dovoljno samo što smo tu kraj nje/ga. I da njene/njegove sitnice budu vrijednije od sveg novca koji nam neko imućan može pružiti u životu. A koji nam ne bi donio apsolutno ništa posebno u životu osim trenutnog zadovoljstva koji brzo izblijedi.

ZATO…

Zbog toga, novac zaista jeste samo komad papira koji je nekome sve o čemu je sanjao u životu i misli da bi mogao/la osvojiti svijet sa njim. Dok je nekome drugome dovoljno da živi skromno, ali da mu/joj svaki dan bude bogat divnim trenucima i da nikada ne osjeti kako je bitno imati materijalno bogatstvo.

Jer, bogatstvo se nikada neće moći smatrati srećom, nikakve vrste. Već je to samo simbol prolaznosti i svega onog lošeg što nastaje onog trenutka kada shvatite da ste pogriješili jer više nemate dovoljno novca da ispunite sve hirove koje ste do tada sa osmijehom na licu ispunjavali sami sebi jedva čekajući. Pravo bogatstvo i prave vrijednosti se nikada neće moći porediti sa običnim komadom papira koji ne znači ništa, dok su prave vrijednosti one za koje lutamo cijeli život. Ali samo ukoliko smo dovoljno inteligentni, i stignemo do njih.

Ljubavna Adresa