NA SLICI SE KRIJU KIŠOBRANI: Možete li Vi da ih pronađete?!

Mnogo, zaista mnogo skrivalica vam u poslednje vreme pripremamo. U poslednje vreme nije prošao niti jedan dan, a da vam mi neku skrivalicu nismo pripremili, a mi vam i ovoga puta donosimo jednu skrivalicu. Vi ovoga puta trebate da pronađete kišobrane na slici, ali to nije baš lako učiniti…

Neke skrivalice se mogu rešiti već u nekoliko trenutaka. Međutim, skrivalica koju vam ovoga puta donosimo zaista nije toliko lagana kako bi se mogla lako rešiti. Da bi ova skrivalica uspešno rešila zaista je potrebno jako mnogo vremena. Vi ovoga puta trebate da pronađete kišobrane na slici, ali je to teško učiniti, jer smo se mi potrudili da vam ih što je moguće bolje sakrijemo.

Kao što i sami možete videti na slici se nalaze kuće koje su u obliku pečuraka. Zaista se mnogo detalja nalazi na slici, a zbog toga nije ni malo lako pronaći kišobrane među svim tim detaljima. Kako bi rešili ovu skrivalicu vi prosto morate obratiti pažnju na svaki detalj ove slike.

Mi ćemo vam donekle olakšati ovu skrivalicu tako što ćemo vam reći da se na slici nalaze tri kišobrana. A vi trebate da pronađete sva tri, jer samo na takav način možete rešiti ovu skrivalicu.

Izdvojite svoje dragoceno vreme za ovu skrivalicu. Zabavite se i pokušajte pronaći sve kišobrane. Ali ako u tome i ne uspete, ne brinite, jer ćemo vam mi ispod otkriti gde se oni tačno nalaze.

Znamo da ova skrivalica nije bila lagana. Čak naprotiv, ona skrivalica je bila teška, jer smo mi kišobrane dobro sakrili. Baš zbog toga smatramo da jako veliki broj vas nije uspeo da pronađe sve kišobrane na ovoj slici. Ali mi verujemo da su neki od vas i uspeli da reše ovu skrivalicu i to uz pomoć truda.

Međutim, ako niste uspeli da pronađete sve kišobrane na ovoj sllci, ili ako smatrate da vam je neki promakao, evo gde se kišobrani zapravo nalaze:

Jedan kišobran se nalazi naslonjen na malu kuću. Drugi kišobran se nalazi uz same pečurke, dok se treći kišobran nalazi ispred krova kućice.
Uostalom pogledajte i sami:Fotografija korisnika/ce Maja Dizdar.

sve-mi-diraj-al-ono-sto-volim-ni-ne-pokusavaj