LAV je JAČI od SVEGA, jer u njemu kuca SRCE RATNIKA i HEROJA

LAV je JAČI od SVEGA, jer u njemu kuca SRCE RATNIKA i HEROJA! LAV je JAČI od bilo kojeg drugog znaka po svojoj sedačnosti i hrabrosti. Tako da, što se toga tiče, nijedan drugi znak mu ne može ni do koljena doći. Njegovo srce je kao svemir veliko. A ono što bi uradio za ljude koje voli, eh…pa u tome ne postoji granica. Čak iako na prvu izgleda kao previše arogantan i pun sebe, on je ustvari samo pun ljubavi. Ali zbog ponosa ne voli da pokazuje svoje emocije. Ako Vas zanima još detalja o Lavu, nastvite čitati naš članak

VELIKO SRCE
LAV je JAČI o SVEGA a njegovo srce veće od bilo kojeg drugog znaka zodijaka. On kada voli to je nešto posebno i prelijepo. Tek tada možete vidjeti pravu stranu jednog Lava koji voli. LAV kada voli, njegova je ljubav JAČA od bilo čega. Ne postoji to što on ne bi uradio za svoje voljene osobe. Tu stvarno nema granica ni riječi koje bi mogle opisati emocije koje ima. Stvoren je da voli i da bude voljen. Jer je to njegovo prirodno stanje i ono što on u dubini duše i jeste, jedno malo mače željno ljubavi i pažnje. Pružite mu to i bićete njegova kraljica/kralj.

On nije takav samo u ljubavi, već i prema prijateljima i rodbini. Ma svi su ljudi dobro došli u njegovo srce, samo što to teško pokazuje. LAV Vas osvoji svojim harizmom, a ono što je JAČE od njega je ta potreba za pažnjom. A već smo rekli kako je velika maza u tijelu opasne zvijeri. Uvijek je spreman svima pomoći u bilo kakvoj nevolji. Ne postoji to što on ne bi uradio za nekoga koga voli. Pa čak i za one koje ne voli kada im je potrebna njegova pomoć. Tada će pregaziti i ponos i sve, jer je njegovo srce ogromno i predobro.

LAV je JAČI od SVEGA

Kada Lav nešto zamisli onda on to mora i da ostvari. Inače ne staje ni do kraja svijeta dok se njegova želja ne ispuni. I neće čekati da mu želja padne sa neba, već će se debelo potruditi oko nje. Padaće, ustajaće, goriće ali ono što zamisli biće urađeno. Za njega ne postoje prepreke koje ne može da pređe. Niti postoje neka uzvišenja koja on ne može da dokuči ako to zamisli. LAV može sve što hoće i njegova je volja JAČA od svega.

Pomoći će on i svima drugima kojima treba pomoć. Potrudiće se da im da dovoljno volje i snova kako bi to ostvarili. Jer LAV je veliki motivator a njegova snaga i želja je JAČA od svega na svijetu. Jedino koga vidi iznad sebe i poštuje je Bog i niko više. Ljude voli ali ne gleda ih kao prepreku kada želi nešto da ostvari. Za njega su oni tu samo kako bi mu pomogli i bili za njega tu kao i on za njih. Jako ga je važno ne isprovocirati jer se onda budi zvijer u njemu.

PORODICA
Najvažnije pravilo koje moraju sviju znati kod Lava je da mu ne dira niko porodicu. E onda se u njemu budi najopasnija životinja koja će sve uraditi kako bi ih zaštitio. Zato, ni po koju cijenu nemoj da iko izaziva to u njemu. LAV može biti najveća dobrica na svijetu, ali kad je porodica u pitanju onda je JAČI od svemira. Za njega je porodica velika svetinju u koju niko ne smije da dira, Jedno od njegovih pravila je to, ako ga želite za prijatelja. On svoju porodicu poštuje više nego sebe i to mu je zakon.

A kada odluči da gradi svoju porodicu onda daje sve od sebe. Niko nije JAČI od LAV-a kada je u fazi da želi nešto. Onda za njega prepreke su samo igračke koje sa lakoćom preskače. Voljenu osobu on drži kao malo vode na dlanu i čuva od svega i svačega. LAV je JAČI i od bura kada voli i kada je voljen. Njemu je ljubav mnogo važna jer je to njegovo gorivo i pogon da se bori još više i jače. Tada su granice samo linija, a LAV je JAČI uvijek od njih.

Ljubavna Adresa