Ja sam ona, koja još vjeruje – Bezbroj puta sam bila na dnu, slomljena ali evo me tu, još vjerujem, još dišem i živim

Ja sam ona koja je uvijek nasmiješena i kada ima najveći teret na leđima. Ja sam ona koja ima nade i vjere u sve i svakoga. Ja sam ona koju usreće i najmanje sitnice. Ja sam ona koja je zadovoljna s bilo čim. Ja sam ona koja uvijek kaže što osjeća, istinu.

Ja sam ona koja osjeća, koja voli, poštuje i cijeni. I koliko se god činilo da sam jaka, nisam. Želim biti. ali osjećaje je nemoguće nadjačati. Svaka sitnica me može slomiti kao što me može preporoditi. Ne tražim ljubav, jer imam svu koja je potrebna. Ne tražim mršavije tijelo, prihvaćam sebe kakvu jesam. Ne tražim život iz snova, gradim svoj život. Samo želim da su pored mene prave osobe.

Želim imati prijatelje kojima se uvijek mogu obratiti. Prijatelje koji će me samo poslušati, ne trebaju ništa reći. Želim jednostavan život. Želim raditi ono što volim. Želim voljeti i biti voljena. I navikla sam na to da ponekad ispaštam.  Navikla sam da onaj kojem sam pomogla ne obraca paznju na mene. Navikla sam trpit mnogo stvari  i sve zaboraviti.

Navikla sam preboljeti teške situacije. Navikla sam na odlaženje mnogih drugih ljudi. Navikla sam živjeti bez njih iako mi je jednom davno bilo nezamislivo. Navikla sam na SVE. Bezbroj puta sam bila na dnu, slomljena i zgažena. Ali evo me tu, još vjerujem, još dišem i živim.  ❤️

Autor: Valentina Š.