Izaberite KROSNJU koja Vas najvise PRIVLACI i SAZNAJTE ste ce vam se to POSEBNO dogoditi u narednom PERIODU!

KROSNJA ”A”

Ukoliko ste odabrali sliku A, u narednom periodu cete cuti jedan jako dobar glas koji ce vas posebno obradovati. Imali ste odredjene planove ali nista znali kako da ih sprovedete u delo.

Ali u narednih par dana ono sto se vama bude desavalo bice prelepo i jako posebno i bicete zadovoljni jer ce se svi vasi planovi konacno poceti da se ispunjavaju i da se desava ono sto se prizeljkivali.

Sada mozete da odahnete i da posmatrate kako se planovi polako realizuju i kako ste uspeli da sve u odredjenom roku zavrsite.Nije bilo lako. Umorili ste se mnogo ali vredelo je.

Svakog dana ste jako tesko i naporno radili pa sada nije ni cudo sto ste i zadovoljni svojim odradjenim radom.Imate sva prava da se ponosite sobom i da budete zadovoljni.

Imali ste dosta veliku podrsku od svih koji vas vole i zato ste posebno srecni jer je u sve to ukljucena cela vasa porodica.

KROSNJA ”B”

Ukoliko ste odabrali sliku B, za vas u narednom periodu stize jedno jako posebno iznenadjenje. Pogotovo ukoliko od nedavno ste pod istim krovom sa osobom koju volite.

Resili ste da zivot provedete jedno kraj drugog ali ujedno niste ni zeleli da se odmah previse vezujete pa ste samo odlucili na zajednicki zivot pa tek kasnije brak.

Ali posto se Vasoj voljenoj osobi cela ta ideja i vise nego dopala, Vi ste ipak odlucili da se se i vi pred svima obavezete da cete biti jedno uz drugo do kraja zivota.

I smatrate da cete sve koje volite vema obradovati ovim vestima kada im saopstite jer su se vec dugo pitali kada ce konacno to cuti i od vas.

To ce biti vas dan, poseban i jediinstven i krojen bas po vasoj meri. Uzivajte u njemu i u ljubavi koja vas je spojila i jos ce dugo da vas spaja.Ne dozvolite da ista utice na nju.

Jer vi ste ti koji taj dom i porodicu trebate kasnije da sirite i da ostanete jedno uz drugo. Vi ste ti koji pocinjete jedan nov zivot i cuvaajte ga od svega sto bi ga ugrozilo na bilo koji nacin.

KROSNJA ”C”

Ukoliko ste odabrali sliku C, u narednom periodu Vas ocekuu jako zanimljive situacije na vasem emotivnom zivotu koje ce se ticati svega sto ste do sada radili.

Ali pre svega u vas licni zivot. Jer sto se poslovnog dela tice, tu sve ide bas kako treba i kako ste osmislili, ali u ljubavi i ne bas . Tu je odavno jedna ravna linija.

Koju ste delimicno i vi sami poceli da crtate jer ste se plasili da vam se posle jednog emotivnog loma ne desi jos jedan ili da bude tezi i gori nego prosli put,

Bili ste reseni da tako bude trajno i da ste dovoljni sami sebi, medjutim uskoro ce se desiti situacija koja ce vam pokazati da niste i da vam treba neko.

A ta osoba uskoro stize u vas zivot i ispunice ga najfinijim osecajima koja mogu i da postoje.

jakazena