IVANA – ZENA KOJA JE “POSLATA OD BOGA” DA LJUDIMA ZIVOTE ULEPSA!

AKO NOSIS IME IVANA…

Onda znaj da si posebna. Znaj da je znacenje tvog imena toliko lepo i posebno da imas sve razloge da se ponosis sobom i onim sto jesi

No, da krenemo ispocetka.

 

Dalje, ovo ime je izvedeno od muskog imena Ivan, ali  svakako da to ni u kom slucaju   ne umanjuje lepotu  znacenja tvog imena.

Ime IVANA ima mnogo znacenja, i vecina njih su prosto predivna.

No, evo o cemu je tacno rec. Naime, ime  Ivana u prevodu znaci  ” zena poslata od Boga”, zena koja je iskrena, verna i postena.   Takodje, ima znacenje “blagorodna i milostiva”, sto samim tim znaci da nije ni cudo sto si  vrlo   moguce omiljena u svakom drustvu.

Ti si ona  jedna i jedina zena koja gde god se pojavi donosi osmeh i dobru energiju. Posebna si, iskrena si, zena si koja zna sta zeli od  zivota.

Ali, i zena koja je jaka, stabilna licnost,  zena koja je borac i koja ume da se   izbori za svoje snove.

Ti si dovoljno ponosna da nikada ne dozvolis da od nekoga zavisis, u bilo  kom smislu.

 

Dakle, ni emotivno, ni finansijski. Jer, ti si dovoljno vredna i pametna, i zena koja se ne stidi da radi i ne libi se nijednog posla. Naravno, sve dok je taj posao castan, jer, iako si dama u dusi, ti ne smatras da je ruzno imati prljave ruke od posla. Sramota je imati prljav obraz,a  to je ono sto ti sebi nikad ne bi dozvolila.

Pa cak i onda kada ti je tesko i kada te boli, ti ces se iskreno nasmejati. Nisi namcor, nisi negativac, nisi veciti pesimista koji se samo zali, ocajava i kuka.

Necemo pogresiti ako kazemo da si zena koja moze da bude svima za primer.

Zena kojoj se mnogi dive iz prostog razloga sto si sama po sebi posebna. Jer,  onda kada je najteze i kada najvise boli, ti ces biti jaka.

Bices svima za primer, i dokaz da postoje zene koje su borci i koje  traze izlaz iz  svake ruzne situacije. Zena koja trazi resenje za svaki problem, ma koliko da on bio veliki.

Moramo da dodamo  jos nesto, sto je vrlo vazno..

Znacenje tvog imena je i POSTENA, samim tim i verna.

Zato si ti, zapravo, idealna zena  za svakog muskarca.

Umes da razumes, umes da saslusas.

Zena si koja ume da cuva tajne, i zena koja daje dobre savete.

Ti nisi naivno bice koje moze da  poveruje svakom, jer dobro znas da je svet prljavo mesto.. Ali, jesi neko ko veruje u to da svako moze da se promeni.

Ne “padas”  na prvi pogled  i smatras da za ljubav treba vise od lepote.

Ali, ono sto je jako vazno… Ti kad zavolis, ta ljubav je za tebe svetinja. Svetinja koju branis, cak, i svojim zivotom.

A imati tebe u  zivotu  znaci imati nekog kraj koga  neko nikad nece biti sam.

Izvor