Influenserku MUŽ ZAPALIO pred kamerama usred prenosa UŽIVO – lekari nisu uspeli da je spasu (VIDEO)

Kineska zvezda društvenih mreža poznatija kao Lamu (30), preminula je nakon što ju je suprug polio benzinom i zapalio. Sve se odigralo dok je uživo snimala video!

U poslednjem snimku objavljenom 14. septembra, neposredno pre zločina, Lamu je pevala tradicionalnu tibetansku pesmu. Nekoliko sati kasnije istog dana, dok se snimala uživo, ekran je odjednom postao crn i čuli su se vrisci, pišu strani mediji.

kineska blogerka

Bivši partner je, navodno, upao u kuću nesrećne žene držeći kanister za beznin i upaljač. Napao ju je pred članovima njene porodice, ali i pred fanovima koji su stravične scene gledali u prenosu uživo.

Dva dana kasnije, njena sestra je objavila detalje stravičnog napada. Ona je tada zamolila fanove da finansijski pomognu, tako da su oni donirali novac za Lamino lečenje.

Blogerka je zadobila opekotine na 90 odsto tela. Lekari su se borili za njen život više od dve nedelje, ali uzaludno. Preminula je sinoć oko 21 sat po lokalnom vremenu, navodi se u policijskom izveštaju.

Policija je privela supruga blogerke, ali za sada nisu jasni motivi ovog jezivog zločina. Pojedini kineski mediji su preneli da je motiv ubistva osveta, jer je Lamu podnela zahtev za razvod braka zbog nasilja u porodici. Međutim, policija još nije potvrdila ove navode.

Lamu je bila popularna tibetaska blogerka. Na društvenoj mreži Dijen, kineskoj verziji Tik Toka, imala je više od 782.000 pratilaca. Živela je u mestu Aba u pokrajini Sičuan na jugozapadu Kine gde je obično snimala pokušavajući da predstavi, između ostalog, život u ruralnom delu Kine. Majka je dva maloletna dečaka.

srbijadanas