Fotografija dječaka koji plače jer ne može u školu je ganula svijet

Fotografija dječaka koji plače zbog škole na daljinu je ganula svijet. Mama je fotografirala trenutak prije nego je otišla do njega i zagrlila ga. 

Jana Coombs, majka četvero djece iz SAD-a, na svom Facebook profilu je objavila fotografiju svog petogodišnjeg sina koja je postala viralna. Ona prikazuje njenog petogodišnjeg sina koji sjedi za računalom i plače dok uči na daljinu.

Nastava na daljinu teško pada djeci

Fotografija pokazuje koliko nastava na daljinu teško pada djeci svih dobnih skupina te da škola nije samo mjesto na kojem uče već se i druže sa svojim prijateljima.

Kako navodi Coombs, tijekom online sata njen sin se toliko rastužio da je spustio glavu i počeo plakati, a suze s lica je brisao majicom. Mama je fotografirala trenutak prije negoli je otišla do njega i zagrlila ga.

 

Foto: Facebook

“Htjela sam da ljudi vide realnost ovoga što se događa. Edukacija je nužna za djecu, ali to je više od toga da jedan i jedan daju dva. Socijalizacija i iskustvo je ono čemu se djeca uče u školi”, rekla je Coombs za lokalnu postaju WXIA, prenosi Index.

Smatra da škola na daljinu nije problem samo za djecu već i za roditelje.

“Žonglirate kućanskim poslovima, manjom djecom, poslovnim obvezama, e-mailovima, a onda i svime što donosi škola na daljinu – različitim uputama, platformama i slično”, pojasnila je.

Izvor