FANTASTIČAN PRIRODNI RECEPT: Kombinacija ova dva sastojka pomoći će vam da se riješite ZAUVIJEK cista i mioma!

Smjesa je najviše korištena i preporučivana protiv cisti u organizmu posebno se odnosilo na ciste na ženskim organima i dojkama.

 

To međutim nije sve, mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalne procese u tijelu.

 

Upotreba čuvarkuće u ovom lijeku je presudna.

Recept:

 

– 300 g cijelih listova čuvarkuće

– 300 g pravog prirodnog meda (kestenov)

 

Čuvarkuća se ubere, dobro opere i samelje u blenderu. Dobijena kašasta smesa čuvarkuće pomješa se sa medom u staklenoj tegli i dobro se mješa nekoliko minuta da se sastojci sjedine.

 

Smjesa treba da odstoji 7 dana, stim da je dobro da je povremeno opet promešate. Teglu držite u frižideru.

 

Nakon 7 dana stajanja počnite je konzumirati. Ovaj pripravak uzimate svaki dan 3 puta po jednu supenu kašiku. Prva kašika se uzima ujutru čim se probudite, druga u toku dana između obroka i treća pred spavanje.

 

Nemojte preskakti ako baš ne morate konzumaciju ovog prirodnog leka. Proces lečenja traje od par nedelja do par meseci ali ciste uglavnom nestaju nakon tog perioda.

U praksi se ova kombinacija meda i čuvarkuće pokazala efikasnom kod svih vrsta cisti u organizmu a posebno na ženskim organima i dojkama.

 

Smjesa je dobra za čišćenje i jačanje celokupnog organizma. Odlično deluje na ubrzanje metabolizma i popravlja probavu odnosno poboljšava frekvenciju stolice.

 

Sok čuvarkuće deluje protivupalno te će, korisite li ovu smesu redovno, pozitivno delovati na upalne procese usne duplje, grla te posebno želudca i probavnog trakta.

 

Izvor: kucnilekar