DRAGANA – ZENA KOJA NOSI JEDNO OD NAJLEPSIH IMENA ZATO STO JE ONA PROSTO PREDIVNA!

Ime Dragana je slovenskog porijekla koje potice od rijeci ” DRAG”. Opisuje nekoga ko je mio, neko ko je drag neko ko je ljubazan kao sto to i jeste zena koji nosi ovo predivno ime.

Znaci porijeklo ovog imena je nastalo od rijeci “drag”, zena koja nosi ovo ime zaista jeste draga i predivna. Njeno ime govori sve, jer ovo ime je najbolje opisuje.

Dragana je zena koja je po mnogo cemu posebna. Nju krasi velika dobrota koja joj cesto ode na stetu, ali ova zena je ponosna sto je takva.

 

Zbog misljenja drugih ona se nikada nece promjeniti, jer uvijek je bila vjerna sebi. Pored svoje dobrote, ovu zenu krasi jos mnogo toga na sto ona moze biti ponosna.

Predivna je, ljubazna, ali i emotivna jer ova zena ima ogromno srce.

Mada ona to za sebe nikada nece reci, ali zena koja nosi ime Dragana je sve sto jedna zena moze da bude. Ona je predivna majka, kcerka, prijatelj, partner. Prosto je krasi ta neka posebna njeznost i dobrota koja se samo tesko moze opisati.

 

Dragana je i zena koja je samostalna i koja ima velike ciljeve u zivotu, ali novac njoj nikada nije na prvom mjestu.

Pored svih obaveza koje ima uvijek ce pronaci vremena za ljude koje voli, jer to je njena sreca, jer materijalne stvari njoj nisu prioritet.

Ona zna za prave zivotne vrijednosti sto je u danasnjem vremenu postalo rijetkost.

Ne kazemo da joj novac nije bitan, ali prije svega joj je  bitno da su ljudi koje voli sretni. Ova zena se posteno bori za svoju srecu, jer postenje je jos jedna njena karakteristika koja je krasi.

Ne pretjerujemo kada kazemo da ova zena moze sve postici. Mada je ona predivno bice nikada je nemojte podcjeniti. Ona jeste dusa od zene, ali i previse je pametna da bi dozvolila da se neko igra sa njenim iskrenim osjecanjima.

Na prvi momenat ce primjetiti ukoliko neko nije iskren prema njoj, jer ova zena lazi ne podnosi.

Ona se kroz svoj zivot vodi istinom , shodno tome ocekuje i od svih ostalih da su iskreni prema njoj. Za lazne prijatelje i lazne ljubavi u njenom zivotu nema mjesta. Ali zato ce za osobe za koje zna da je iskreno vole uciniti sve.

Veliki je prijatelj koji ce uvijek biti na vasoj strani. Partner je kakvog neko samo moze pozeljeti da ima na svojoj strani.

 

Dragana je zena koja ce za ljubav ili iskreno prijateljstvo uciniti sve, ali isto tako zauvijek vas precrtati ukoliko je prevarite.

 

Ona je zena koja ima svoj stav, i njena dobrota ne smije da vas zavara jer ona je vjerna svojim principima.

Dragana je zena koja ima veliko srce, ali nece vam dozvoliti da se sa njim samo igrate.

Velika je sreca imati ovu zenu na svojoj strani, jer to znaci da pored sebe imate velikog prijatelja i zenu koja ce vas voljeti cijelim srcem. Ova draga zena moze sluziti kao uzor mnogima.

Ona svaki dan dokazuje sta znaci biti iskreno dobra osoba i zena koja ce se sama, posteno izboriti za svoju srecu.

 

Izvor

Odgovori