ČUDESNI “POROĐAJ SIRENE”: Dešava se jednom u 80.000 slučajeva, i ovi blizanci su tako rođeni! (VIDEO)

Čitavo medicinsko osoblje oduševljeno je gledalo, a onda su napravili poseban poklon za mamu.

Uistočnoj Španiji došlo je do neverovatne situacije na porođaju. Celokupno medicinsko osoblje bilo je oduševljeno što prisustvuje takozvanom “porođaju sirene” koji se dešava jednom u 80.000 slučajeva, pa retko ko ima mogućnost i da ga vidi.

 

Ginekolog Ana Teijelo bila je vođa medicinskog tima koji je uradio ovaj carski rez. Rođeni su blizanci, ali ne na svakidašnji način.

“Danas smo u bolnici imali “prikriveni” carski rez (2. blizanac) i ovde se vidi oduševljenje učesnika. Ovo su dani kada nas nateraju da se setimo zašto smo u ovom poslu. Delimo sve uz dozvolu, naravno”, rekla je Ana i podelila snimak porođaja:

Upozorenje: Sadržaj je za nekog uznemirujući!

Prikriveni porođaj poznat je i kao “porođaj sirene” i izgleda vrlo čudesno. Beba izađe u netaknutoj amnionskoj kesi (vodenjak), koja obično pukne kada majka krene da se porađa.

Stručnjaci kažu da se ovakav slučaj dešava jednom u 80.000 porođaja!

Blizanci su rođeni živi i zdravi, a osoblje je bilo oduševljeno.

 

“Svi su uživali u porođaju: babice, ginekolozi, pedijatri, anesteziolozi, medicinske sestre, negovateljice, studenti i, naravno, majka. Naše osoblje je napravilo sliku za majku štampanjem posteljice i izgleda prelepo, zaista”, istakla je ginekolog Teijelo.

 

Yumama