BRAT – Uvijek u mom srcu.

Odrastanje pored tebe bila je jedna divna bajka, cinio si da se osjecam posebno, a pored tebe nista nije bilo nemoguce ili nedostizno.

 

Hoću nešto da ti napišem… Ali riječi ne dolaze… Umjesto njih, preplavljuju me sjećanja na djetinjstvo, na tebe sa velikom jelkom preko ramena koju sa osmijehom unosiš u naš dom… O,  kako si mi tada izgledao moćan i jak! Koliko sam ti se divila… I danas je tako… Ti si i dalje moj idol i velika ljubav,  brate.

Da sam mogla birati brata, budi siguran da bih izabrala tebe! Ti si najbolja osoba koju poznajem.

 

U stanju da zaštiti kad je frka… da nasmije kad je teško… da stvori pare ni iz čega… da pruži ljubav i podršku… da zagrli i utješi kad treba… da bude pekar i ljekar… da bude golman i bejbisiter… to je supermen. Ne, to je moj BRAT.

Hvala ti što znam da na tebe uvijek mogu da računam, što si tu kada zatreba, a umeš da se povučeš kada osjetiš da mi je potrebna samoća. Hvala ti što osluškuješ sve damare moje duše i što me toliko voliš! Znaj da ćeš uvek biti najvažnija osoba u mom životu.

Ja sam zaista najsretnija osoba na svijetu jer mi je dragi Bog podario takvog brata.

Iako su sada kilometri između nas i ne možemo više toliko mnogo vremena da provodimo zajedno, znaj da si ti uvijek u mom srcu.

Istraživanje pokazalo da su ljudi koji imaju sestru sretniji i ...

www.pogledompraticute.com