BRAT je poseban prijatelj, koji se voli i čuva DO KRAJA ŽIVOTA!

Lako je meni kad imam brata, od svih si bolji, od svih jači, to je ono što mi puno znači.

Hvala ti za sreću, radost i smeh, hvala ti za svaki sakriveni greh. Hvala ti za reč sto suze briše,takav se brat ne rađa više!
Divno je imati brata kao što si ti. Nije toliko važno ono što činis za mene. Važniji je osećaj što znam šta bi sve učinio za mene! Isto to možes očekivati od mene. Volim te i želim ti najbolje stvari koje možeš zamisliti.

Brat je neko za koga pouzdano znam da ću uvijek moći računati na njega.

Svi mi imamo sestru ili brata . Svi mi ih podjednako puno volimo . Svi smo tu uz njih kada je god potrebno . Oni su tu uvek uz nas . Svoje tajne , delimo sa njima . Svoje zelje i snove im kazemo bez oklevanja . Znamo da ce oni to cuvati kao tajnu , da nas nece odati ili izdati . Sve sto uradim ja ili on / ona , to smo zajedno uradili . U svakom problemu smo oba dvoje , jer izmedju nas nema razlike . Mi smo jedno . Mi imamo ljubav , mi imamo prijateljstvo , mi imamo veru i mi imamo tajne . Uz mene je kad je god potrebno , stiti me u rizicnim ili dobrim uslovima . Nebitno da li je dan ili noc , uvek ga / je mogu probuditi i ispricati uzasan san koji sam sanjala . Uvek te savetuju dobrim i lepim savetima . Mozda se cesto svadjate , ali to je normalno . Svi mi imamo nesuglasice sa njima i cesto se bijemo , zar ne ? Ali u dubini duse , mi se gotivimo . Mi se volimo do neba . Nasa ljubav je beskonacna , njoj nema kraja . Oni su tu , jer su oni dar od Boga . To je dar od Boga , sto nam govori da cemo imati iskrenog prijatelja celog svog zivota . Sestra nam je tu da razmenjujemo odece zajedno , da nas savetuje u oblacenju , o sminki . S njom delim sve svoje tajne , uspone , padove i blamove . Brat je tu da nas stiti , da nas brani . U skoli , na casovima i u kuci , pomazemo jedno drugom . Oni su nam sve sto imamo , tu su za ceo zivot . U njih se mozes lako pouzdati , jer znas da te oni nece izneveriti ili povrediti . Znas da bi poginuli za tebe , ako je potrebno . Oni su jedini koji nas razumeju . Oni su jedini koji veruju u nas . Oni su jedini koji nas bodre i stite . Imati brata ili sestru , znaci ; ‘ Nikada u zivotu ne biti sam . ‘ Oni nas uvek razumeju i kada je najteze . Oni umeju da nas nasmeju kada je najteze , jer oni su posebni . Oni su nase male budalice koje nas mnogo vole . Oni su posebni , jer poseduju celo nase srce . To je najvece bogatstvo na svetu . Oni su nasi najveci uzori , nasi najveci aduti i nas najveci ponos ! Budimo srecni sto su nam nasi roditelji i Bog podarili nesto sto se voli . Nesto sto se ceni i cuva . Ako smo i koliko god daleko , znamo da je nasa ljubav nerazdvojna , znamo da cemo se videti i cuvamo se za taj dan . Mi smo u svemu zajedno . U svim nevoljama , srecnim i tuznim trenutcima smo jedno . Mi ih sa ponosom mozemo zvati svojim bratom / svojom sestrom . Mi im zelimo ono sto drugi ne zele , jer nasa ljubav je duboka i dugacka kao okean . Cuvajte svoju sestru / svoga brata , jer su oni vasi dokazi vecne ljubavi i vecnog prijateljstva .

ljubavna-adresa