Bog ozdravio djevojčicu nakon loših prognoza liječnika

Bog je ozdravio djevojčicu koja je bila suočena sa sigurnom smrću. Liječnici su prognozirali da neće preživjeti ili će biti vrlo ograničena.

11. listopada 2015. nezaboravan je dan za Mickeya i Amy Clark. Naime, tog dana je njihova 2-godišnja kćer, Brynn, pala sa stolice i udarila glavom o pod.

Mickey je rekao: „Plakala je kada sam ju podigao, a nakon toga je počela povraćati.“

Roditelji su ju odmah odvezli u bolnicu gdje se slučajno našao neurolog i liječnik Timothy Strait.

Djevojčica je bila suočena sa sigurnom smrću

Strait je dijagnosticirao Brynn s traumatskom ozljedom mozga, epiduralnim hematomom te ju je odmah operirao jer je bio siguran da je suočena sa sigurnom smrću.

„Bila je nedjelja tako da su svi liječnici bilo kod kuće osim dežurnog liječnika – bolnica je bila polu zatvorena“, rekla je Amy, „Činjenica da je doktor Strait baš taj dan slučajno navratio u bolnicu i to u vrijeme kada smo ga najviše trebali bio je sigurni dar od Boga“.

#prayingforbrynn update:I sit overwhelmed by love, encouragement, and excitement through God's presence and His…

Publiée par Mickey T. Clark sur Mercredi 14 octobre 2015

Doktor Strait je rekao obitelji da je malo vjerojatno da će Brynn preživjeti i da, ako preživi, će imati jako ograničen život.

„Nismo očekivali da je tako ozbiljno tako da smo ostali bez riječi kada nam je dao prognozu“, rekla je Amy.

Publiée par Amy Fisher Clark sur Samedi 29 avril 2017

Roditelji su počeli moliti i vjerovati Bogu

Odmah su se počeli moliti sigurni da će Bog izliječiti njihovu kćer.

Kada je Brynn premještena s intenzivne njege u sobu za oporavak, Mickey se sjetio da Alabama igra na televiziji. Budući da je Brynn bila obožavateljica Alabame njezin je tata rekao: „Vidi dušo, Alabama je dala gol“. Mislio je da ga Brynn ne može čuti.

No djevojčica je odgovorila: „Ja Roll Tide“. Tada je obitelj shvatila da je Bog odgovorio na njihove molitve na čudesan način.

Bog je ozdravio djevojčicu na čudesan način

„Saznali smo dvije stvari: prvo, mogla je govoriti. Drugo, nije izgubila pamćenje. Ona je razumjela i svega se sjećala“, rekla je Amy, „Bilo je to jako mnogo odgovora u samo nekoliko njezinih riječi. Isus nam je pomogao. On je platio naš dug i želimo da to ljudi vide u nama te Mu želimo dati slavu. Jedino po Njegovoj krvi se životi mogu promijeniti“.

No, to nije bilo jedino čudo. Naime, liječnici su primijetili da se Bynnin sluh poboljšao. Prije je morala nositi slušne aparate, ali joj se sada sluh znatno poboljšao.

Obitelj Clark je sva čuda objasnila na slijedeći način: „Niti jedan muškarac na ovoj zemlji ne bi mogao spasiti život ovog djeteta“.

novizivot