AKO TVOJE IME POCINJE NA SLOVO J EVO STA TO GOVORI O TEBI!

MNOGE STARE CIVILIZACIJE SU VJEROVALE DA SLOVO KOJIM POČINJE IME ČOVJEKA IMA ITEKAKO UTICAJ NA NJEGOV KARAKTER.

Čak i ime može da okarakteriše nekog čovjeka, ali početno slovo imena je ono što najviše govori o tome kakva je osoba neko. Mnogo toga o svom karakteru možete saznati ako pročitate sljedeći tekst. Te vaše karakteristike su određene prvim slovom kojim počinje vaše ime, jer vaši roditelji su sa velikom pažnjom birali ime za vas i zvučnost prvog slova vašeg imena je veoma bitna karika za vašu ličnost….

Ako vaše slovo počinje na J vi ste jedna veoma kompleksna i složena ličnost. Jedna od vaših najupečatljivijih osobina jeste individualnost.

Vi u životu ne volite da ovisite ni o kome i veoma vam je bitno da kao individua možete da finkcionišete bez toga da vas neko usmjerava i nameće vam neke savjete koje niste tražili. Samostalnost u svemu i jaka individualnost kod vas su veoma izražene.

Ako je početno slovo vašeg imena slovo J vi ste jedna veoma organizovana i uporna osoba, Organizacija vam je jača strana i zbog te organizacije veoma često ste uspješni u obavljanju najrazličtijih poslova. Veoma često zbog organizacije do najsitnijih detalja imate sve prilike da budete šef ili vođa u nekom poslu. Jer vama svaki posao zahvaljujući tome kako ste u stanju da se organizujete i koliko ste uporni u tome postaje veoma efikasan. Tako da je vama vođa prava satisfakcija i ostvarenje sna. Prosto funkcionišete na taj način, ali bez nametanja nego se ističete sposobnošću.

Ako vaše ime počinje sa slovom J vi ste brutalno iskrena osoba zbog čega veoma često steknete mnogo neprijatelja, ali vaša ambicija i energičnost bez obzira na sve vode vas do sigurnog uspjeha. I u poslu i u ljubavi. U ljubavi ako ste naumili nekog da osvojite za vas ne postoji prepreka.

Veoma ste dinamični, iskreni i puni samopouzdanja tako da niko ne može da ostane imun na vas. Ako ste oko bacili na njega vi ste u stanju da razvijete taktiku osvajanja koja nikad ne omane. Vaša iskrenost i spontanost kao i duhovitost kojom ste veoma nadareni vodi vas do cilja u vašem osvajanju.

U ljubavi ste pravi avanturista. Sa vama u ljubavi nemoguće je upasti u neku svakodnevnicu jer vi vašom kreativnošću i organizacijom svaku dan činite drugačijim. Energije vam skoro nikad ne ponestaje jer vama je energija pokretač. Dinamičnost koja izbija iz vas i veoma nemiran temperament stalno vas vode na neka putovanja. Vas mjesto ne drži i partnera lako uvlačite u svoje avanture.

Iskrenost koja vam je dominantna karakteristika nekada brelazi granice pa veoma često ste ironični i sarkastični što mnogi ljudi ne shvataju. Vaš humor je doliko ironičan da se veoma često neko na vas ljuti zbog toga. Ali to je odlika vaše inteligencije. Ironija i sarkazam su namjenjeni samo za inteligentne ljude.

Oni koji tu vašu crtu ličnosti ne razumiju ne zaslužuju da budu u vašoj blizini. Svijet vidite drugačijim očima i to iskazujete kroz ironiju i sarkazam i to je ono što vi jeste. Pomiješano sa vašom iskrenošću i diminantnom individualnočću vi ste zaista kompleksna i jaka ličnost.

Izvor