🌷🌸 Čestitke za 8. Mart 🌸🌷

Još lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala…ljubav vas u životu pratila za sva dobra,dobrim vam se vraćala…svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srecan Ti 8. mart.

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si žena već zato što si jedinstvena i od svih drugačija… Srecan 8 mart.

I da se svet menja, i da se svet ruši, jedna žena uvek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema… Majko srećan ti 8. mart Dan žena!

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu. Srecan ti 8 mart slatkišu.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Srecan Ti 8. mart.

Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna. Srecan 8. mart.

Neka ti svaki sledeći dan bude bolji,neka sve bude po tvojoj volji, i kada pada kiša nek tebi sija sunce. Sretan ti 8 mart.

 

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. Znam da me volis od samog starta, alI najvise na dan 8. marta.

 

Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje želje. Srecan osmi mart.
Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! Srecan ti 8. mart.
Ti zeno, koja si ispjevana u najljepsim stihovima svih vremena, Ti Zeno koja si bitke bila i na celo drzave stala, Ti Zeno koja djecu radjas i dom svoj vjerno cuvas. Ti si stup bez kojeg se ne može. Zato danas dizem ovu casu u cast tvoju. Velicanstvena Zeno Sretan Ti 8. Mart!
Autor: pogledompraticute.com