Žena Vaga u horoskopu

Foto: astropraksa.wordpress.com

ŽENA VAGA U HOROSKOPU

Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i svaki pokret. Ona je savršeno prirodna i uvijek samo svoja, pa ipak će se sve muške oči zaustaviti na njoj kad im svojom gracioznošću uplovi u vidno polje.

Ako ste i vi žena Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da muškarci jednostavno polude kad upoznaju nekog tako ženstvenog kao što je to slučaj s Vagom! Vaš šarm i zarazan osmijeh neodoljiv su mamac i neoprezni bi se pripadnici jačeg spola mogli začas naći uhvaćeni u vašu mrežu – a da i ne znaju što ih je snašlo.

Znate li da je kao Vaga rođena Gwyneth Paltrow, ali i Monica Bellucci? Jedna nježna i tiha, onakva kako smo kao djeca zamišljali dobre vile, a druga strastvena i putena kao da je sva sastavljena od vatre i leda! Pa ipak, usprkos svim razlikama, na prvi se pogled vidi da su podjednako graciozne i neodoljive. Da, dragi muškarci – to su vam žene Vage!

Šarm žene Vage

Vratimo se još malo na vaš šarm: budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lijepo, ali tko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate omekšati svakog sugovornika!

Vi nikada nećete na agresiju odgovoriti još jačim napadom, radije ćete svojom dražesnom energijom umiriti sugovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas se gura, onda ćete izbjegavati primitivne i glasne ljude – oni nisu vaše društvo i loše ćete se osjećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do posljednjeg daha: u vama postoji snažna crta suosjećanja i želje da iskreno shvatite što pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati ih uvjeriti u svoje stavove, nego ćete razmisliti nisu li ipak oni u pravu? Da, žene Vage se ne srame priznati da su ponekad u krivu, i po toj su svojoj karakteristici zaista u manjini.

Žena Vaga u ljubavi

U ljubavi žena Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od svojeg dragog. Kad voli, spremna je dati se bez ikakve zadrške – ali drage Vage, pripazite ipak jer nisu svi ljudi kao vi! Lako bi se moglo dogoditi da vašu iskrenost proglase naivnošću i povrijede vas.

Žena Vaga se dobro osjeća u dugim, smislenim vezama – mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nikuda. Ipak, i u najčvršćoj vezi tražit će malo prostora za sebe. Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svojem partneru. Od njega će tražiti da bude pravi muškarac, a ona će mu biti najveća podrška koju uopće može zamisliti.

Jednom kad bude imala djecu, žena Vaga će biti odlična i brižna majka. Ako se pak pojave problemi, pokazat će i svoju čvrstu stranu – jer kad zagusti ona odnekud izvučete snagu koje inače ni sama nije svjesna!

horoskopcentar