ŽENA RIBA U HOROSKOPU

ŽENA RIBA U HOROSKOPU

Žena Riba je nježna, osjećajna i romantična – a posebno je jaka njezina potreba da štiti i da se brine za one za koje intuitivno osjeti da im je potrebna pomoć. Dopustite ovdje malu napomenu: od svih znakova horoskopa, možda je i najteže opisati ženu Ribu jer je svaka žena rođena u ovom horoskopskom znaku priča za sebe!

Neke će otvoreno pokazivati svoju nježnu stranu, dok će ju druge sakrivati ne bi li se tako zaštitile. Njihov im horoskop donosi strah da će onaj kome budu poklonile svoje emocije to neće znati cijeniti, pa će ih nemilosrdno odbaciti ili ih na drugi način povrijediti.

Upravo zato, ako poznajete dvije žene Ribe i ako vam prema van izgledaju sasvim različito, onda znajte da u obje gori potpuno ista vatra – samo je maska koju pokazuju prema svijetu različita i zato se čine kao da nemaju ništa zajedničko. Nemojte da vas zavara njihova vanjština!

Brižne i sanjarske žene Ribe

Ono što je zajedničko svim ženama Ribama je njihova spremnost da vam pomognu onda kad vam zaista zatreba pomoć. Teško ćete pronaći neki drugi horoskopski znak koji će biti u tolikoj mjeri spreman pokazati suosjećanje.

S druge strane postoji tu i jedan važan detalj: koliko god Ribe njihov horoskop tjera da vam pomažu i maze vas, jednom kad opet stanete na noge tražit će i diskretno očekivati da im pokažete zahvalnost. Naravno da vam to neće otvoreno dati do znanja (a možda neće priznati ni same sebi) ali budite svjesni da ćete ih svojom nezahvalnošću povrijediti duboko i snažno. Eto, samo za opomenu onima kojima se životni put ukrsti sa ženama ovog horoskopskog znaka!

Još je jedna strana zajednička svakoj ženi Ribi, a to je njihov pomalo drugačiji pogled na svijet. One intuitivno osjećaju da se ovaj svijet ne sastoji samo od materijalnog i da oko nas postoji još mnogo toga što doduše ne vidimo, ali zato dobro osjećamo. Njihova je duša otvorena prema novim spoznajama i uvijek će tražiti nove istine tamo gdje bi drugi samo odmahnuli rukom.

Žena Riba može biti savršena organizatorica i vrhunski sposobna za sve izazove koje pred nju postavi realan život, ali nikada ne zaboravlja da pored vidljive stvarnosti postoji i ona druga, duhovna dimenzija kojoj ona ne zatvara vrata.

Ljubav

Ljubav je za područje u kojem se žena Riba osjeća… Ne znam kako to ljepše reći nego – kao riba u vodi! Sve karakteristike njenog horoskopa do kraja će se izraziti ovdje: i spremnost na bezgraničnu ljubav, i potreba da vas zaštiti, i želja da vas mazi možda više nego bilo koji drugi znak horoskopa.

Uživajte dakle u njenoj ljubavi i pažnji kojom vas obasipa, ali ne zaboravite da će ona istu pažnju očekivati i od vas. Žena Riba neće tražiti da prodate kuću ne biste li joj poklonili dijamantni prsten od pet karata, i bit će zadovoljna malim znakovima pažnje s vremena na vrijeme. Imajte ipak na umu da to ne znači da ćete ju zadovoljiti malim poklonom jednom godišnje (na primjer samo za njen rođendan), nego će ona takve sitnice očekivati puno, puno češće. Smatrajte se upozorenima!

Zadovoljiti sve prohtjeve – izrečene i još više one neizrečene – žene Ribe nije lako. Pa onda, zapitat ćete se na kraju, vrijedi li to sve uopće tolikog truda? Da, naše je mišljenje da se itekako isplati – jer ljubav žene rođene u ovom horoskopu teško može nadmašiti bilo koji drugi horoskopski znak!

horoskopcentar.com