Faruk iz serije “Snaha” po prvi put objavio sliku sa sinom – rasplakao je internet

Jedan od popularnijih turskih glumaca, Denis Ozcan koji je inače i pjevač je osvojio pripadnice nježnijeg pola kada je dobio sina sa 20 godina mlađom partnerkom. Poruku koju je on objavio na društvenim mrežama je oduševila sve moguće žene koje ga prate na INstagramu.

Denisa se svi sjećamo po ulozi neodoljivog Faruka koji je igrao u hit seriji Snaha, Svoj 46.rođendan je on proslavio i raznježio je svoje fanove sa predivnom fotografijom gdje je uzeo u naručje sina Kuzeja,

Uputio mu je i divnu poruku, a na fotografiji se može vidjeti kako novopečeni tata drži svog tek rođenog sina u naručju, a ako je suditi po ovoj sterilnoj odjeći, pretpostavljamo da je i on prisustvovao samom porođaju i da ga sa nevjericom i ushićenjem tako gleda.

Napisao je i komentar ispod fotografije, koji je glasio:

Kada te vidim i tvoj rajski miris udahnem, ispuni me ogromna zahvalnost, ti si moj najdivniji poklon. Neću da kažem da te od zlih ljudi čuva Bog, da te drži podalje od grešaka i teškoća. Doživjeti ćeš sve to, to su zakoni života koji su nama potrebni. Sve ćeš ovo iskusiti, kao tvoj otac te molim da i pored svih nevolja uvijek budeš tako snažan, izdržljiv i pametan.

Da li znate da je Denizs Ozcan inače najplaćeniji glumac u Turskoj, imali smo priliku da ga gledamo i u turskoj hit seriji Sudbina, a imali smo priliku da ga gledamo i u seriji Crna ruža, on se za slavu skinuo potpuno gol, pošto se nije smatrao dovoljno dobrim glumcem koji bi gledatelje mogao talentom osvojiti.

On je kasnije postao i najpoželjeniji turski glumac zbog svoje obnažene scene.

 

Izvor:  nostalgicno.info